Mode & Accessoarer

tree

Casa Oliv Alingsås AB

Mode & Accessoarer

Personlig butik för henne med noggrant handplockade märken med bra kvalitét och stil. Här sätter vi kunden i fokus och ser till att hitta rätt plagg till rätt kropp.

Jack & Jones

Mode & Accessoarer

Hos oss på Jack & Jones i Alingsås hittar du det senaste inom mode för alla killar och män! I en inspirerande miljö erbjuder vi dig som kund en personlig…

Karin.S

Lokal e-handel | Mode & Accessoarer

Kläder och skor för henne, noga utvalt med hög kvalitet och personlig service. En butik med det lilla extra.

Lager 157

Mode & Accessoarer

Lager 157 startade i Gällstad 1999. Våra kläder ska användas många gånger och inte vara onödigt dyra. Vi jobbar hårt för att skapa rätt förutsättningar. För alla.

Lindex (Gallerian Storken)

Mode & Accessoarer

Välkommen till Lindex i Gallerian Storken! Lindex grundades 1954 här i Alingsås och är idag ett internationellt modeföretag!

Lindex (Vimpeln)

Mode & Accessoarer

Lindex öppnade sin första butik 1954 här i Alingsås där de sålde damunderkläder. Sedan dess har Lindex vuxit till en ledande modekedja som säljer damkonfektion, damunderkläder, barnkläder samt kosmetik.

Pelle P

Mode & Accessoarer | Sport & Fritid

Pelle Ps klädkollektioner består av funktionskläder designade för att klara tuffa utmaningar inom hav, berg och stad. Kollektionerna är inspirerade av Pelle Pettersons livsstil och prestationer som idrottsman. Varumärkets kollektioner…

Scorett

Mode & Accessoarer

Välommen in till oss på Scorett! Vi har ett stort utbud av välkända varumärken och vänder oss till mode- och kvalitetsmedvetna skoälskare.

Stolta Alex

Mode & Accessoarer

Kläder, smycken, accessoarer, inredning och det där lilla extra. Märken som Majas Cottage, Stajl, Coconut Milk, Cosy House Fashion, Banditas from M, Train of Trend, Tilva, Alx by Alx, Camilla…

Sunnergrens

Mode & Accessoarer

Vi är specialister på underkläder och bad men även kläder till vardag och fest. Vi har det lilla extra som smickrar din figur. Butiken med personlig service.

tree