Light Night Shopping 2020

29 okt 2020 00.00
Årets mysigaste shoppingrunda i en stad upplyst av Lights in Alingsås olika ljusinstallationer. Butiker och caféer har öppet hela kvällen. Missa inte Butiksjakten - samla bokstäver och vinn presentkort i Alingsås handel. Varmt välkommen till Alingsås!

Light Night Shopping, torsdag 29 oktober, är en kär shoppingtradition som återkommer i oktober varje år i samband med Lights in Alingsås. I år är ingen undantag, även om även detta arrangemang blir lite annorlunda i år. Men butiker och caféer i har öppet hela kvällen för att du ska kunna njuta av alla ljusinstallationer som lyser mupp vår stad – och samtidigt kunna shoppa och njuta av en god fika eller ett restaurangbesök. Det brukar beskrivas som årets mysigaste shoppingrunda!

Bokstavsjakten – leta bokstäver och vinn shopping för 5 000 kr!

Vi har placerat ut åtta (8) stycken bokstäver i lika många butiker och caféer. Leta upp dessa, kasta om dem så att det bildar ett ord. Mejla detta ordet till oss tillsammans med en motivering om vad som är det bästa med Alingsås (max fyra meningar). De tre bästa motiveringarna vinner presentkort som gäller i en lång rad butiker i Alingsås.

1:a pris – 3 500 kr
2:a pris – 1 000 kr
3:e pris – 500 kr

Mejla ditt svar till: info@detfinnsialingsas.se
senast fredag 30 oktober kl. 10.00.

tree