Jag tar ansvar för mitt eget misslyckande! När jag för drygt 10 år sedan skrev boken Hångla mer! var det för att bidra till att vi ska söka det opraktiska i tillvaron. Att hångla kan ju vara opraktiskt och därför väljer väldigt många att småpussas istället, och därmed ha kontroll på situationen. Jag tycker vi ska hångla! vi ska söka det opraktiska, där tänderna kan slå i och det kan bli svettigt.

När jag nu 10 år senare tittar mig omkring i min samtid verkar det som att jag misslyckats kapitalt med att inspirera oss att vara opraktiska. Vi är mer kontrollerade, mer tillrättalagda och räddare än någonsin. Därför blir det nytt hångel. “Hela Sverige hånglar” är en vildsint uppmaning till oss alla att leva innan vi dör. Det är en påminnelse både till mig själv och alla andra. Det blir en tänkvärd skrattfest som syftar till hejdlös livslust och vardagsmod.

Kom och hångla vettja, nu kommer succéshowen till oss i Alingsås – Vi ordnar allt det praktiska och du samlar ihop gänget!

PRIS 395 kr

Passa på att boka in konferensen hos oss så blir föreläsningsshowen den perfekta avslutningen på dagen. Vi erbjuder även biljett med en smarrig hamburgare eller Grands räksmörgås i restaurangen innan föreläsningen.

Dagskonferens: 595 kr/person

Välkommen att höra av dig till oss – för mer information och bokning av grupper: gro@grandhotel-alingsas.se alternativ 0322-670119

KÖP BILJETT

Klas Hallberg har en enastående förmåga att skapa engagemang hos sin publik. Efter 20 år som professionell föreläsare är han ett slipat kommunikationsverktyg och 100% relevant i varje sammanhang.

Han rankas som en av världens bästa talare och är ständigt aktuell med nya teman och infallsvinklar.